ELEVII DE NOTA 10, PREMIAȚI

0
366

Inspectoratul Școlar Județean Buzău a organizat, în această dimineață, festivitatea de premiere a elevilor care au obținut media 10 la Evaluare Națională sau la Bacalaureat, în anul școlar 2016-2017. La eveniment au fost prezenți toți cei 24 de elevi de școală gimazială și cei doi liceeni care au reușită să treacă de examenul maturității cu nota 10. Pe rând, elevii model au primit din partea conducerii Inspectoratului Școlar diplome și premii în bani. Fiecare absolvent de clasa a VIII a beneficiat de o sumă în cuantum de 1.000 de lei, iar cei doi elevi care au obținut nota maxima la bacalaureat au primit fiecare câte 3.000 de lei.

Absolvenții de nota 10 recunosc că, pentru rezultatele obținute, s-au pregătit intens dar acest lucru le dă șansa să opteze mai departe pentru școli de renume și cariere apreciate.

Cei doi absolvenți ai Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, singurii din județ care au promovat în acest an bacalaureatul cu nota 10, au fost luați prin surprindere de gestul autorităților.

Elevii premiați provin de la Colegiul Național BP Hasdeu, Școala nr.11, Liceul Pedagogic, Școala George Emil Palade, Școala Cpt.Av.Mircea T.Bădulescu, Școala Sf.Ap.Andrei, Școala nr.7 și Școala nr.1 din Râmnicu Sărat. (Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ