ELEVII ȘCOLII 11, CEI MAI BUNI LA ROBOTICĂ

0
45

Consiliul Județean Buzău i-a premiat
Elevii Școlii Generale nr.11 din municipiul Buzău au reușit performanța de a câștiga trei premii naționale în cadrul unei competiții de cercetare, robotică și inovație desfășurate la București. Cu această ocazie, reprezentanții Consiliului Județean Buzău i-a felicitat pe cei 21 de elevi participanți și le-a oferit câte o recompensă.
21 de elevi ai Școlii Generale nr.11 au adus la Buzău trei premii în cadrul unei competiții naționale de cercetare, robotică și inovație. Concursul FIRST LEGO League Challenge – sezonul RePLAY a fost organizat de către Univeristatea Politehnică București iar echipele de la Buzău au reușit să se plaseze în top cu robot proiectat din piese Lego.
Robotul lor a executat 11 din cele 14 misiuni posibile și a uimit juriul care în final i-a desemnat căștigători. Întorși acasă, elevii au primit din partea Consiliului Județean Buzău felicitări și un premiu în bani în valoare de 500 de lei fiecare.
Nu este pentru prima dată când echipa Școlii nr.11 face o figură bună în cadrul unor concursuri naționale de profil. În urmă cu trei ani la aceeași competiție, echipa de la Buzău s-a clasat la jumătatea clasementului național.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ