Emoții pentru profesori

0
8

Peste 500 de candidați înscriși la Titularizare
Inspectoratul Județean Școlar anunță probă scrisă a examenului de Titularizare care se va desfășura miercuri, în două centre din municipiul Buzău. Concurența este acerbă… 6 candidați se bat pe o catedră de profesor titular.
Încep emoțiile pentru profesorii care speră să ocupe o catedră în următorul an de învățământ. Miercuri va avea loc proba scrisă a examenului de Titularizare. Examenul va începe de la ora 9.00, toate sălile de clasă vor fi monitorizare audio-video pentru supraveghere iar candidații nu pot avea asupra lor telefoane mobile sau alte mijloace prin care pot comunica. După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore.
Nu mai puțin de 6 candidați se vor lupta pentru a ocupa o catedră iar cele mai multe posturi sunt scoase la concurs în instituții de învățământ din mediul urban.
Potrivit calendarului, pe 19 iulie vor fi afișate rezultatele inițiale, până în data de 27 iulie candidații nemulțumiți de note pot depune contestații iar data de 27 iulie este rezervată afișării rezultatelor finale.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ