ERA BEAT ? A INTRAT PE INTERZIS ȘI A LOVIT DOUĂ MAȘINI

0
141

Tamponări în lant pe o strada din Dorobanti, noaptea trecuta. Evenimentul a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se observa cum un sofer a intrat pe interzis, iar după virajul la dreapta a lovit consecutiv două masini parcate pe marginea strazii. Dupa ce a avariat autoturismele, soferul a fugit de la locul accidentului. Intre timp, oamenii legii au depistat proprietarul masinii.

Accidentul s-a petrecut pe timpul nopții, în jurul orei 2. Pe imagini se observă cum o mașină virează la dreapta pe o stradă din cartierul Dorobanți 1, deși în acest fel intră pe interzis. Șoferul nu se încadrează corespunzător și lovește alte două autoturisme parcate regulamentar. Când alarma uneia dintre mașinile lovite pornește, șoferul vinovat se face nevăzut. Scena s-a petrecut pe o stradă din apropierea Școlii numărul 7, din cartierul Dorobanți.
Inițial, incidentul a fost înregistrat cu autor necunoscut. Între timp, oamenii legii au reușit să identifice autoturismul cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Proprietarul autoturismului a fost somat să vină la Poliție pentru a declara cine s-a aflat la volan în momentul producerii incidentului.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ