ETAPA ONSS, PRILEJ DE SELECŢIE! Oficialii echipelor de handbal în tribună, antrenorii de la LPS nu

0
558

Cele mai bune echipe de handbal feminin si masculin din judet la nivel de gimnaziu s-au întâlnit în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în cadrul etapei judetene a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Întrecerea a fost o ocazie bună pentru ca oficialii cluburilor Handbal Municipal si Handbal Club Buzău 2010 să vadă la joc tinerele sperante. Din tribunele sălii sporturilor nu a fost prezent nici un antrenor de la LPS, tocmai cei îndreptătiti să se ocupe de cresterea tinerelor talente.
Antrenorii şi oficialii echipelor de handbal din Buzău au urmărit toate meciurile din cadrul etapei judeţene a Olimpiadei Naţionale Sportiv Şcolare. Aceştia s-au folosit de seria de meciuri disputate în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” pentru a căuta sportivi care ar putea face pasul către echipele de seniori.
Handbalul buzoian are viitor. Aceasta este concluzia antrenorilor care au urmărit toate meciurile jucate în Sala Sporturilor. Din păcate, cei care ar trebui să îi ajute pe micuţi să facă pasul către formaţiile de seniori au lipsit din sala buzoiană. Nici un antrenor din cadrul Liceului cu Program Sportiv nu a asistat la confruntările dintre cei mici.
Şcoala Generală nr. 11 s-a calificat în faza regională a competiţie, la categoria gimnaziu – băieţi. Câştigătoarea categoriei similare, dar la feminin se stabileşte în această seară.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ