EVENIMENT INEDIT LA BAZA AERIANĂ BOBOC

0
481

Momente emoţionante s-au derulat, sâmbătă, la Baza Aeriană Boboc. O nouă serie de militari profesionişti a absolvit cursul de bază şi a depus jurământul. Imediat după ceremonie, unul dintre tinerii soldaţi şi-a cerut iubita, în căsătorie.
Sâmbătă, la Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic Boboc, s-a desfășurat ceremonia de depunere a jurământului militar de către soldații profesioniști cursanți din seria noiembrie 2019. Au depus jurământul 88 de soldați, dintre care 81 de băieţi şi 7 fete.
A fost un eveniment emoţionant, unic în viaţa fiecărui militar, aflat la început de carieră, care a fost urmat de un moment cu totul inedit. După ceremonial, unul dintre tinerii soldaţi şi-a cerut iubita, în căsătorie, în prezenţa camarazilor şi a superiorilor.
Pentru Baza Aeriană de la Boboc, evenimentul constituie o premieră, pentru care, comandantul unităţii i-a felicitat pe cei doi tineri.
Soldaţii profesionişti care au depus jurământul, au încheiat primul modul de pregătire militară de bază și urmează să se specializeze în armele poliție militară și rachete și artilerie antiaeriană. La ceremonie au participat, alături de conducerea Bazei Aeriene și Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene Aurel Vlaicu, cadrele militare ale unității, elevi ai Şcolii de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Forțele Aeriene și familiile militarilor.

Laurenţiu Marinov
Imagini: Baza Aeriană Boboc

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ