EVENIMENT INTERNAŢIONAL, LA SFÂRŞITUL LUNII

0
22

Peste 80 de înalţi responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerţ, miniştri şi comisari europeni sunt aşteptaţi la sfârşitul acestei luni, la Buzău. Ei vor participa o reuniune economică internaţională.
La sfârşitul lunii mai, este programat la Buzău un eveniment internaţional deosebit de important. Consiliul Județean va organiza în parteneriat cu Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat o întâlnire informală a unui grup de afaceri al Comisiei Europene, unde vor fi discutate chestiuni privind armonizarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene. La eveniment sunt aşteptaţi nu mai puţin de 85 de comisari europeni, miniştri, oameni de afaceri şi alţi înalţi demnitari europeni. Despre importanţa acestei întâlniri a vorbit preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, cu ocazia ceremoniilor de 9 mai, de la Cimitirul Eroilor, în contextul sărbătoririi Zilei Europei.
Participanții la eveniment, specialiști în comerț și echitate comercială europeană, vor face și un tur al Muzeului Județean Buzău, iar elevi ai Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu îi vor însoți pe europeni în vizitarea județului Buzău, în calitate de voluntari. De asemenea, ansamblul folcloric ”Plaiurile Mioriței” le va prezenta invitaţilor tradițiile și obiceiurile locale printr-un program artistic inedit.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ