EVENIMENTE DE NEUITAT

0
75

Proiecții de filme, spectacole, concert de colinde și Târgul cu Produse Tradiționale de Crăciun- acestea sunt evenimentele de care vor avea parte buzoienii de acum înainte. Toate acestea sunt organizate de Consiliul Județean Buzău și marchează sărbătorile de iarnă.

Ca în fiecare an, Consiliul Județean Buzău organizează o serie de evenimente ce marchează sărbătorile de iarnă. Astfel până pe 10 decembrie, copiii pot viziona proiecții de filme pregătite de Teatrul George Ciprian, difuzate în trei serii, începând cu orele 10.00, 12.00 și 14.00. Anul acesta, cei mai talentați actori buzoieni revin acasă și ne vor aduce zâmbetul pe buze cu spectacolul ,,Comedii cu Gorobete” ce va avea loc în data de 17 decembrie, ora 17.00, la Teatrul George Ciprian Buzău.

În perioada 19-21 decembrie, copiii sunt invitați să ia ,,Micul dejun cu Mos Craciun”, între orele 09.00-11.00, la Muzeul Județean Buzău, unde vor putea sta de vorbă și se pot fotografia cu Moșul. De asemenea, toți copiii vor primi bilete gratuite de la Moș Crăciun pentru a face un tur al expozițiilor găzduite de Muzeul Județean Buzău. Pe 22 decembrie, toți copiii sunt invitați să participe la întâlnirea cu Moș Crăciun, când vor avea loc mai multe spectacole precum și un concert de colinde.

 Moș Crăciun nu îi va uita nici pe copiii din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, persoanele vârstnice din Căminele de bătrâni – Smeeni, Pogoanele și Vintilă Vodă, dar nici pe copiii din Spitalul Județean Buzău. Totodată, în perioada 19-22 decembrie, în curtea Muzeului Județean va fi organizat Târgul cu Produse Tradiționale de Crăciun. Vor fi prezenți peste 10 producători, care vor expune pe tarabe produse tradiționale de Crăciun, dulciuri, dulcețuri și vin fiert.

Pentru toate evenimentele organizate în luna decembrie, Consiliul Județean a alocat un buget de 400.000 de lei.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ