EXCLUSIV | Bătrână tâlhărită de Ziua Naţională! Femeia a ajuns la spital cu trei coaste rupte

0
924

Noapte de coşmar pentru o bătrână din satul Vâlcele, comuna Ulmeni. Chiar de Ziua Naţională, femeia a fost bătută şi tâlhărită de un tânăr, în vârstă de doar 19 ani. În timp ce se pregătea de culcare, Ana T. a auzit zgomote ciudate în curte. Aceasta a păşit pe prispă şi în timp ce se îndrepta spre întrerupător a fost atacată de un tânăr mascat. Atacatorul a dus-o într-o anexă a casei, acolo unde a bătut-o. Sleită de puteri, bătrână i-a spus acestuia unde îşi ţine banii, aproximativ 350 de lei, iar atacatorul, nemulţumit de suma sustrasă i-a mai aplicat bătrânei o „corecţie”. Cu ultimele puteri, femeia care locuia singură s-a târât până în pragul vecinilor care au anunţat familia şi ulterior poliţia.

„Săltat” de poliţie cu ajutorul câinelui Corbu`

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, iar potrivit relatărilor oferite de vecini, cazul a fost rezolvat de patrupedul Corbu. Câinele i-a condus pe poliţişti până la domiciului atacatorului. Acesta locuia cu bunica, tatăl şi concubina sa, iar când a văzut poliţiştii în poartă nu a vrut să iasă din casă. George, căci acesta este numele atacatorului a fost „ridicat” de poliţişti şi pe numele său a fost emis un mandat de reţinere de 24 de ore. Tânărul rămăsese recent fără un loc de muncă, după ce a fost dat afară de la o stână din apropierea satului, este recidivist şi cunoscut de localnici pentru activităţile sale „bahice” şi violente. Potrivit sătenilor, numai anul acesta, George a prăduit încă doi consăteni, ultimul în urmă cu câteva zile.

Bătrâna a ajuns la spital cu trei coaste rupte

Bătrâna a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău imediat după nefericitul incident şi este în continuare internată. Şansele ca femeia să părăsească patul de spital în următoarele zile sunt reduse, întrucât aceasta are trei coaste rupte şi multiple leziuni pe întreg corpul. Tânărul a fost reţinut pentru 30 de zile.

Andrei Piţigoi

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ