EXPLOZIE DE NOI CAZURI DE CORONAVIRUS

0
19

70 de cazuri noi de Covid 19 şi două decese, este bilanţul zilei, la Buzău. La nivel naţional numărul persoanelor nou confirmate a trecut de 6 500, iar totalul deceselor a ajuns la 103.
Încă doi buzoieni, infectaţi cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore. Este vorba despre doi bătrâni în vârstă de 82, respectiv 83 de ani, care au decedat, pe fondul unor comorbidităţi, după ce au fost transferaţi la Spitalul Râmnicu Sărat. Astfel, numărul de decese ale unor pacienţi confirmaţi cu Covid 19, în judeţ, a ajuns la 117, de la debutul pandemiei.
În acelaţi timp, Buzăul înregistrează astăzi cel mai mare număr de îmbolnăviri. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 70 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 1 an și 87 de ani. La nivel naţional, situaţia devine dramatică. În urma testelor efectuate , față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.546 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ