EXPOZIȚIE LA GALERIILE DE ARTĂ

0
65

Un economist cu har și talent care îmbină perfect arta cu cifrele. Așa poate fi descris Cătălin Negoiță,un artist plastic amator, cel care a lansat invitația buzoienilor, de a viziona la Galeriile de Artă, începânde de săptămîna acesta expoziția „Exercitiu de respirație”. Cele peste 60 de lucrări se împart în șase categorii care au o strânsă legătură între ele. Cătălin a fost ucenicul pictorului Francisc Chiuariu, faimos în multe galerii de artă ale lumii. Acesta l-a îndemnat să investească în pasiunea sa, învățând-ul tainele acestei arte, pas cu pas.
Împărați romani cu nasurile aurite constituie o parte a creaţiei sale, la care a muncit mai mult de un an. Lucrările pot fi admirate la Galeriile de Artă
Cele mai atractive sunt, însă, chipurile unor personaje celebre, adaptate la vremurile noastre. Masca este nelipsită din lucrările sale.
Cuvinte de laudă a primit Cătălin Negoiță din partea maeștrilor din Buzău precum pictorul Florin Menzopol .
Expoziția lui Cătălin Negoiță poate fi vizionată până pe data de 18 septembrie, de luni până vineri, între orele 10:00 – 15:00. Intrarea este liberă, în limita respectării distanțării sociale.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ