EXPOZIŢIE VIE! Sfaturi urile, odorizante şi baloane oferite de rutierişti

0
157

În ultima zi a „Săptămânii prevenirii criminalităţii”, polițiștii au pus în scenă un marş alături de elevii Liceului Tehnologic ,,Grigore Moisil” . Scopul acestuia a fost prevenirea participanţilor la trafic asupra pericolelor la care se expun atunci când nu respectă legile de circulaţie. Adolescenţii au purtat bannere cu mesaje preventive pe tot timpul deplasării dintre liceu şi centrul oraşului.
Pe platoul din faţa Primăriei elevii s-au organizat în forma unei expoziţii cu mesaje rutiere. “Atenţie la circulaţie, vei ajuta la salvarea vieţilor” a fost unul dintre sfaturile care putea fi citit pe bannerele purtate de liceeni. De asemenea, poliţiştii rutieri au oprit trecătorii, i-au instruit cu privire la modul în care se pot feri de accidentele de circulaţie şi, în acelaşi timp, le-au oferit odorizante pentru maşină şi baloane în formă de inimă.
Totodată şoferii fără centură surprinşi de elevi în trafic au fost avertizaţi verbal chiar de către liceeni.
Pe tot parcursul zilei, oamenii legii au organizat pe toată raza judeţului activităţi preventiv- educative în unităţile de învăţămînt. Prevenirea a mers mână în mână cu raziile în trafic.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ