EXPOZIŢII INTERACTIVE, LA MUZEU

0
98

Muzeul Județean îi invită pe buzoienii de toate vârstele, în luna noiembrie la o serie de evenimente culturale, care mai de care mai colorate și pline de informații. Pe 1 noiembrie se deschide Museum Shop – Magazinul de suveniruri al muzeului, de unde vor putea fi achiziționate obiecte cu caracter simbolic pentru orașul Buzău, mici amintiri cu tematică istorică și culturală.
Caravana Jocurile Științei revine în perioada 4-13 noiembrie 2019. Copiii și profesorii sunt invitați să ia parte la eveniment. Expoziția interactivă îi va face pe cei mici să creeze legături cu știința și se va desfășura în cadrul sediului Muzeului Județean. Legile din fizică, matematică, geografie, logică și altele vor fi ilustrate într-un mini science center – o galerie formată din 35 de exponate interactive. Alături de acestea vor fi exponate noi – „Jocul Mozaic 3D”, Reflexo metrul” – și altele, dar și ateliere interactive în funcție de vârstă ce le vor permite copiilor să să lucreze la proiecte atât individual, cât și în grup.
Un alt eveniment la care buzoienii sunt așteptați este Keeping the Exhibition Alive, programul fiind la a doua ediție. Proiectul este unul care își propune să mențină vii expozițiile permanente din muzeu, să continue să le aducă în atenția vizitatorilor. Programul se desfășoară în parteneriat cu Liceul de Arte „Margareta Sterian”.
Aşadar, luna noiembrie se anunță plină de evenimente culturale la care buzoienii sunt așteptați să participe, în număr cât mai mare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ