Fântânile din Crâng vor funcționa normal

0
48

Viceprimarul Ionuț Apostu, răspuns la adresa contestatarilor
Fântânile arteziene din parcul Crâng inaugurate la jumătatea lunii iulie s-au defectat ca urmare a faptului că filtrele s-au înfundat cu vegetație. Reprezentanții Primăriei Buzău au fost acuzați că au cheltuit bani pe o investiție care iată nu funcționează. Ionuț Apostu, viceprimarul municipiului Buzău, a declarat că fântânile nu sunt defecte ci doar au nevoie de o lucrare de mentenanță.
Din pricina vegetației abundente din lacul aflat în Parcul Crâng, fântânile arteziene s-au înfundat. Acest lucru a stârnit un val de nemulțumiri care a culminat cu acuzații vizavi de faptul că o investiție majoră a municipalității nu mai funcționează. Prin intermediul unui comentariu pe Facebook, viceprimarul municipiului Buzău Ionuț Apostu a avut un mesaj pentru contestatari.
IONUȚ APOSTU FACEBOOK
“Lacul este plin de vegetație și fântâna arteziană a fost scoasă la mal pentru curățarea lacului dar și a pompelor submersibile!..Fântânile vor funcționa normal spre disperarea haterilor! Valoarea exacta din contract a fost de 2.128.167,44 lei , cu TVA pentru toate cele 5 fântâni arteziene. Fox 420.000 de euro”
Contactat telefonic, reprezentantul Primăriei Municipiului Buzău a precizat că fântânile vor fi puse în funcțiune după ce vor face obicetul unei scurte lucrări de mentenanță.
La acest moment, au adăugat reprezentanții conducerii primăriei, nu există nicio soluție de curățare a lacului decât cu ajutorul unei bărci.
Pentru a preîntâmpina viitoare disfuncționalități, reprezentanții primăriei au anunțat că fântânile vor fi curățate periodic.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ