FĂRĂ BLOCAJE ÎN ZONA ȘC. NR. 11! SCHIMBĂRILE DIN TRAFIC AU TRECUT TESTUL

0
157

Densitate mare de agenți de circulație în această dimineaţă în zona Şcolii nr.11. Agenți de la Poliția Rutieră și de la cea locală s-au aflat în intersecții pentru a evita blocajele după intrarea în vigoare a noilor semne de circulaţie. Cu începere de vineri, s-a inversat sensul unic de pe strada Pietroasele și s-a desființat parcarea situată vizavi de școală pentru a se crea o a doua bandă de circulație. Au existat și conducători auto luaţi prin surprindere de noile indicatoare rutiere.
Deciziile primăriei de modificare a tramei stradale din zona Școlii nr. 11 au fost apreciate de șoferii veniți să-și aducă la școală copiii. Traficul pe strada Pietroasele în zona şcolii şi a grădiniţei a fost fluent.
Pentru a descongestiona traficul din zonă, Primăria Buzău are în derulare două noi acțiuni. Înființarea unei parcări în imediata apropiere a celor două instituţii de învăţămînt şi un sens giratoriu la intersecţia străzilor Frăsinet și Chiristigii.
Testul suprem al noii sistematizări puse la punct de primărie îl va reprezenta prima ploaie, atunci când numărul de mașini prezente în trafic crește simțitor.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ