FĂRĂ DUȘURI RECI

0
94

Buzoienii au scăpat de teama dușurilor reci. Apa caldă va continua să curgă la robintele buzoienilor racordați la sistemul centralizat de încălzire. Inițial, societatea care furnizează agent termic anunțase că va sista apa caldă pe 17 august, ulterior prelungind termnul până pe 19 august. Numai că luni au anunțat că nu vor mai recurge la oprirea agentului termic către Regia Autonomă Municipală cel puțin până pe 26 august, dată anunțată de către autorități ca termen limită pentru punerea în funcțiune a sistemului alternativ de furnizare a energiei termice.
Acum buzoienii pot sta liniștiți că nu vor rămâne fără apă caldă la robinete chiar în toiul verii. Ecogen va furniza agent termic până când RAM va reuși să pună în funcțiune noul cazan de 10 Gigacalorii de la PT 4. Reprezentanții Regiei spun că sunt în grafic cu lucările, doar că vor exista două zile în care buzoienii nu vor avea apă caldă până când noul sistem de încălzire va fi pus în funcțiune.
După această primă etapă menită să asigure agentul termic necesar producerii apei calde, se vor face noi lucrări, însă nu la fel de complexe, în urma cărora se va pune la punct noul sistem de încălzire, ce va folosit în această iarnă.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ