FĂRĂ SPERANȚE DE MAI BINE PENTRU NOUL AN

0
39

Am trecut în 2018 și odată cu un nou început, fiecare dintre noi are aşteptări măreţe şi multe dorinţe. Totuși, buzoienii nu sunt atât de încrezători că 2018 va aduce ceva nou și bun pentru noi toți. Din contră, ei consideră că situația actuală a țării noastre cu confruntările de pe scena politică și schimbările majore aduse în acest an nu le vor  aduce un câștig oamenilor. Cu toate acestea, unii dintre buzoieni continuă să spere că lucrurile vor merge pe un făgaș normal. În ceea ce privește dorințele pentru noul an, sănătatea este cea mai de preț.

Buzoienii nu cred că 2018 va fi un an cu mult mai bun decât cel care a trecut. Mai mult, oamenii spun că sunt dezamăgiți de tot ceea ce se întâmplă și nu cred că viața le va fi mai bună în acest an. Și totuși există și un dram de speranță.

2018 aduce schimbări majore pentru români. Salariul minim va creşte, contribuţiile sociale vor fi transferate de la angajator la angajat, pensiile precum şi indemnizaţiile pentru creşterea copilului vor creşte. În 2018, salariații din instituțiile și autoritățile publice vor beneficia de vouchere de vacanţă, dar orele suplimentare vor fi recompensate cu zile libere. De asemenea, de la 1 ianuarie impozitul pe venit a scăzut la 10%, iar românii care pleacă din țară pentru mai mult de șase luni de zile trebuie să anunţe, în prealabil, plecarea la Fisc, în caz contrar ei riscă sancțiuni severe.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ