FĂRĂ TRANSPORT GRATUIT ÎN VACANŢĂ

0
101

Trans Bus a dezactivat cardurile pentru gratuitate ale elevilor
Elevii navetişti nu mai pot circula gratuit cu autobuzele operatorului public de transport şi în perioada vacanţei. Societatea Trans Bus a transmis un mesaj adresat elevilor prin care îi informează că în urma modificării legislaţiei cadrurile de transport gratuit au fost dezactivate.
Elevii din judeţ, care în timpul anului şcolar au beneficiat de gratuitate pentru transportul cu autobuzele societăţii Trans Bus, trebuie să plătească bilet, pe perioada vacanţei. Cardurile emise în toamnă au fost dezactivate, ca urmare a schimbării legislaţiei, potrivit unui anunţ al Trans Bus.
“Stimați călători, vă anunțăm că legislația educației a fost modificată , elevii care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu și se deplasează în alte localități pentru efectuarea cursurilor școlare beneficiind de posibilitatea decontării costurilor de transport de la unitățile de învătământ doar în perioada cursurilor școlare (anul școlar).
Astfel, cardurile de transport gratuite de care ați beneficiat nu mai sunt conforme potrivit noii legislații, așa încât au fost dezactivate.
Până la începerea noului an scolar 2021-2022, veți călători cu autobuzele Transbus pe baza de legitimații de călătorie valabile, bilet sau abonament.”
După începerea noului an școlar, elevii vor putea deconta contravaloarea documentelor de călătorie de la unitatea de învățământ la care studiază, în baza documentelor justificative emise de societatea Trans Bus.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ