FĂRĂ URBIS LA ASFALTĂRI! Lucrările vor fi scoase la licitație

0
181

Fără Urbis Serv la asfaltări. Este planul anuntat de primarul Constantin Toma, care afirmă că nu are încredere în calitatea lucrărilor de asfaltare executate de societatea aflată în subordinea municipalitătii. Până acum, s-au executat câteva proiecte cu muncitorii de la Urbis, însă marea asfaltare va fi executată de firme mari care vor fi declarate câstigătoare în urma licitatiilor.
Prezent în studioul TV Buzău, primarul Constantin Toma a anunțat că are planuri mari în ceea ce privește reabilitarea străzilor din municipiu. Primele pe listă sunt arterele neasfaltate niciodată, numărul lor ajungând în urma inventarierii la 54. Pe trei dintre ele se lucrează deja încă din toamna anului trecut, iar celelalte sunt planificate până la finele lui 2017. În total, costul reabilitării acestor străzi se va ridica la peste 3 milioane de euro.
Marea asfaltare este programată începând de anul viitor și vizează aproape 120 de străzi din întreg municipiul. Pentru această categorie, primarul a anunțat că vrea o calitate ireproșabilă și garanție. Din aceste considerente, edilul anunță că nu va încredința aceste lucrări către societatea Urbis Serv.
Reabilitarea străzilor va cuprinde, pe lângă asfaltare, și îngroparea cablurilor, refacerea trotuarelor, precum și schimbarea stâlpilor de iluminat.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ