FĂRĂ VERIFICĂRI LA PODUL MĂRĂCINENI! Șoferii circulă cum vor

0
50

Problemele podului de la Mărăcineni continuă să fie ignorate. După ce în urmă cu câteva zile au fost trasate sarcini ca politistii să vegheze asupra vitezei cu care soferii se deplasează pe pod, astăzi nimeni nu era în zonă. Prin urmare, conducătorii auto circulă normal timp în care podul cotinuă să se subrezească.
În cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență desfășurată la mijlocul acestei săptămâni, subprefectul Sorin Gheorghe a trasat sarcină ca polițiștii și inspectorii de trafic să fie prezenți în apropierea podului de la Mărăcineni. Teoretic, era nevoie de intensificarea controalelor în apropierea obiectivului astfel încât șoferii să respecte restricțiile de viteză și de tonaj. Numai că astăzi, la trei zile de la trasarea acestei sarcini, niciun echipaj de poliției sau de la Inspectoratul de Control în Trafic nu era prezent la capătul podului.
Practic, autoturismele circulă cu cel puțin 50km/h pe podul, iar toate trepidațiile șubrezesc și mai tare obiectivul. De la Prefectură se anunță totuși că echipajele de poliție trec frecvent prin zonă și chiar vor fi purtate noi discuții în acest sens.
În prezent, indicatoarele montate pe podul de la Mărăcineni arată că șoferii trebuie să circule cu o viteză de 10km/ h.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ