Feerie și târguri de Crăciun

0
95

Zeci de surprize pregătite pentru copii în luna cadourilor
1 Decembrie este ziua în care se deschid oficial cele două Târguri de Crăciun din municipiul Buzău, unul organizat de către Primăria Buzău, celălalt de Consiliul Județean. Ambele instituții vor organiza pe parcursul lunii decembrie zeci de evenimente menite să aducă un strop de bucurie tuturor. Cu toate că la prima vedere ar părea o competiție între cele două instituții privind organizarea celor două târguri, președintele Consiliului Județean Buzău a precizat că nu este vorba despre o întrecere.
Mai degrabă, subliniază președintele Consiliului Județean Buzău, sunt acțiuni pe care cele două instituții le organizează completându-se una pe cealaltă astfel încât buzoienii să se bucure de luna cadourilor cât mai mult.
Primăria Municipiului Buzău organizează începând din data de 1 Decembrie în cadrul Târgului, Orășelul Copiilor, căsuțe cu bunătăți și cadouri, căsuța lui Moș Crăciun, unde vor avea loc ateliere pentru copii, spectacole, concerte cu colindători și artiști renumiți. Tot joi seară este pornit iluminatul festiv în oraș. Consiliul Județean Buzău organizează la rândul său în luna decembrie, o serie de manifestări prilejuite de sărbătorile de iarnă, reunite sub denumirea ”Decembrie Magic”. În perioada 1-23 decembrie în parcul din curtea Centrului Muzeal I.C. Brătianu se desfășoară Târgul de Crăciun de unde buzoienii pot achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă. Pe 5 decembrie în parcul din Stațiunea Sărata Monteoru copiii vor primi cadouri de la Moș Nicolae. Seara se va încheia cu magia unui foc de artificii. În ziua de 6 decembrie cei mici vor primi cadouri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, unde sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru pentru copii ”Punguța cu doi bani ”. Pe 21 decembrie toți copiii sunt invitați să participe la întâlnirea cu Moș Crăciun acolo unde bineînțeles vor fi așteptați cu cadouri. În luna decembrie Consiliul Județean estimează că Moș Crăciun va ajunge la peste 12.000 de copii.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ