FEMEI SPULBERATE, LA SEMAFOR

0
51

Două femei au fost spulberate de o maşină, în plin centrul Buzăului, în timp ce aşteptau, pe trotuar, la semafor. Accidentul, care ar fi putut avea urmări din cele mai grave s-a soldat cu rănirea celor două femei, fără ca viaţa să le fie pusă în pericol. Potrivit Poliţiei, un bărbat de 28 de ani din Buzău, care se deplasa cu un autoturism din direcţia strada Ostrovului către Crâng, nu a adaptat viteza de deplasare, moment în care a pierdut controlul asupra vehiculului şi a acroşat două femei în vârstă de 18 ani din Bisoca, respectiv 57 de ani din Buzău, care se aflau pe scuar, în aşteptarea culorii verzi a semaforului. Din impact a rezultat rănirea celor două femei, care au fost transportate la spital. Şoferul autoturismului spune că s-a speriat de o altă maşină al cărei şofer ar fi făcut o manevră imprudentă

Martorii spun că maşina i-a doborât pe pietonii aflaţi pe scuar ca pe nişte popice, după care a trecut printre doi stâlpi şi s-a oprit pe trecerea de pietoni.

Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, cele două femei au suferit traumatisme craniene minore, iar una dintre ele a ajuns la urgenţe şi cu leziuni la mîni şi picioare. Ambele erau în stare stabilă şi au fost supuse unor investigaţii medicale amănunţite.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ