FEMEIE AFLATĂ ÎN IZOLARE, TRANSPORTATĂ LA SPITAL

0
5707

O nouă suspiciune de infectare cu coronavirus, la Buzău. O femeie aflată în izolare la domiciliu care a acuzat probleme de respiraţie a fost transportată la Spitalul Judeţean. În prezent, în judeţul Buzău 626 de persoane sunt izolate la domiciliu şi 56 sunt în carantină.
O femeie in vârstă de 57 de ani a fost transportată miercuri, cu ambulanţa la Spitalul Județean Buzau, acuzând probleme de respiraţie. Aceasta se afla în izolare la domiciliu după ce soțul ei a revenit din Marea Britanie. Femeia este cunoscută cu afecțiuni respiratorii și rămâne sub supraveghere medicală. I s-au recoltat probe pentru coronavirus.
Potrivit ultimelor raportări prezentate de Instituţia Prefectului la data de 18 martie, în județul Buzău se află în carantină 56 de persoane, iar pentru alte 626 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Privind starea de sănătate a persoanelor carantinate, se precizează că nu sunt înregistrate probleme deosebite. În prezent există disponibile peste 140 de locuri pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacității.
În ceea ce privește testarea pentru Coronavirus, până la această dată, la nivelul județului, au fost testate pentru coronavirus 97 de persoane, iar 84 de rezultate sunt negative, restul analizelor fiind în lucru. Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). La nivelul județului Buzău, sunt confirmate două cazuri de îmbolnăvire până la această dată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ