FEMEIE, CARBONIZATĂ ÎN CASĂ

0
99

O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Locuinţa, aflată pe strada Crizantemelor, la mică distanţă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost cuprinsă de flăcări, iar intervenţia pompierilor, deşi rapidă nu a putut salva viaţa femeii.
Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu, la o locuinţă de pe strada Crizantemelor, în apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Ei au ajuns imediat la faţa locului, cu două autospeciale şi cu o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifesta la etajul locuinţei cu degajare mare de fum. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului şi, în paralel, pentru salvarea unei persoane ce locuia în imobil. Din păcate, pentru aceasta, nu s-a mai putut face nimic. Pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unei femei de aproximativ 60 de ani într-o cameră în care lucrurile ardeau mocnit. Intervenţia a fost dificilă, din cauza fumului gros şi a căilor de acces ocupate de diverse obiecte depozitate.
Victima incendiului era chiriaşă în casa de pe strada Crizantemelor, care aparţine Primăriei. Poliţia a demarat o anchetă şi urmează ca împreună cu pompierii să stabilească toate cauzele şi împrejurările în care s-a declanşat incendiul care a dus la decesul femeii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ