FESTIVAL DE TEATRU LA CASA SINDICATELOR

0
209

Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor se redeschide cu un eveniment cultural desoebit. Festivalul Teatrului Românesc „Chişinău pentru Buzău” se va desfăşura pe parcursul a trei zile şi va aduce în faţa publicului producţii de excepţie ale artiştilor basarabeni.
Artiştii Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău vor urca timp de trei zile pe scena sălii de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, în cadrul festivalului Festivalul Teatrului Românesc „Chişinău pentru Buzău”. Conducerea Primăriei Buzău îşi doreşte ca proiectul în care municipalitatea este organizator alături de teatrul din Chişinău să continue şi pe viitor.
Cele trei spectacole, “Steaua fără nume”, ”Balamucul Vesel” şi ”În ochii tăi fermecători” vor fi puse în scenă începând din această seară.
Cu ocazia Festivalului Chişinău pentru Buzău va fi reinaugurată sala de spectacole ce va purta numele Vladimir Maximilian, redeschisă după mai mulţi ani din initiativa unui om de afaceri care se ocupă cu organizarea de evenimente culturale.
În paralel a fost reconfigurat spaţiul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, unde a fost amenajată şi o parcare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ