FESTIVALUL “BENONE SINULESCU”, ÎN WEEK-END, LA BUZĂU

0
120

În acest sfârșit de săptămână, Buzăul este gazda Festivalului Național de Muzică Populară “ Benone Sinulescu”. Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție și este organizat de Primăria Municipiului Buzău. Festivalul se va desfășura sâmbătă și duminică , la Târgul Drăgaica și la Teatrul George Ciprian, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de foclor din România. Invitatul de onoare al acestui eveniment este interpretul Benone Sinulescu, care, în decursul celor doua zile de festival, va încânta buzoienii cu cele mai frumoase interpretari muzicale.
Artistul Benone Sinulescu va cânta în cadrul Festivalului Național de Muzică Populară ce îi poartă numele pe scena din Targul Dragaica alături de numeroși artiști . Benone Sinulescu, originar din județul Buzău, este foarte emoționat pentru că buzoienii il vor mereu aproape de inimile lor.
Primăria municipiului a organizat acest concurs cu numele interpretului buzoian cu scopul de a descoperi noi talente muzicale. Ca și la ediția precedentă, în cadrul Concursului de Muzică Populară ”Benone Sinulescu” vor evolua interpreți amatori din toată țara, cu vârste de până la 30 de ani. Câștigătorii vor fi selectați de membrii juriului, compus din Benone Sinulescu, Adrian Naidin, Traian Ilea, Lazar Novack , Maria Iliuț și Adriana Stupau. Aceștia vor fi anunțați în cadrul Galei de premiere ce va avea loc de duminică.

ANDREEA PASCU/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ