FESTIVITATE DE ABSOLVIRE LA POGOANELE

0
116

Elevii de clasa a VIII-a se pregătesc acum pentru admiterea la liceu
Au încheiat o etapă din viaţa de şcolar şi se pregătesc pentru următoarea, cea mai fumoasă, aceea de licean. Elevii clasei a VIII-a de la Liceul Teoretic Pogoanele şi-au luat la revedere de la gimnaziu şi de la profesori care le-au călăuzit paşii timp de patru ani. Deşi au făcut şcoală, mai mult on-line, în ultimul an, copiii s-au putut bucura de o festivitate de absolvire, ca în vremurile normale, alături de profesori şi părinţi.
A sunat ultimul clopoţel şi pentru elevii din ultimul an de gimnnaziu din cadrul Liceului Teoretic Pogoanele. Emoţionaţi, proaspeţii ai clasei a VIII- a şi-au luat rămas bun de la colegi şi de la profesori. Acum gândurile lor se îndreaptă spre viitor, spre primul examen din viaţa lor, cel în urma căruia vor intra într-o nouă etapă a vieţii, cea de liceeni.
După cei patru ani de gimnaziu, copiii au plecat cu amintiri din cele mai plăcute. Acum, ei se consideră pregătiţi pentru examenul ce îi aşteaptă peste două săptămâni.
Emoţiile copiilor şi ale profesorilor s-au transmis şi oficialilor prezenţi la festivitatea de absolvire.
Şi reprezentantul Inspectoratului Şcolar, prezent la evenimentul de la Pogoanele a avut un mesaj pentru tinerii absolvenţi, cei care pot fi numiţi “promoţia on-line).
După momentele festive, absolvenţii claselor a VIII-a vor pune iar mâna pe carte pentru a se pregăti pentru examenul de Evaluare Naţională, în urma căruia vor ajunge la liceu.

Laurenţiu Marinov/Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ