FINAL ONORABIL PENTRU LUCEAFĂRUL! Fortius, o dezamăgire

0
75

Luceafărul Buzău a încheiat onorabil stagiunea ligii a doua la futsal. Jucătorii lui Iulică Trăsnea s-au clasat pe locul patru la finalul sezonului 2016-2017, în timp ce Fortius Buzău, cealaltă reprezentantă a judeţului în ultima ligă din ţară, a încheiat campionatul pe poziţia a şaptea din zece echipe. Ambele formaţii s-au impus în ultima rundă a eşalonului secund.
Luceafărul Buzău a încheiat campionatul ligii secunde de futsal pe treapta a patra, după victoria cu 6 la 2 obţinută în faţa formaţiei Blue Angel Braşov. Jucătorii antrenaţi de Iulică Trăsnea s-au impus fără mari eforturi în confruntarea cu braşovenii.
Clasarea pe treapta a patra a ierarhiei din liga secundă este satisfăcătoare pentru oficialii formaţiei buzoiene, având în vedere condiţiile financiare dificile pe care băieţii lui Trăsnea le-au avut de traversat de-a lungul stagiunii recent încheiate.
Fortius Buzău, cealaltă reprezentantă a judeţului Buzău în liga a doua, a încheiat campionatul pe locul şapte din zece echipe, în ciuda faptului că echipa este susţinută din mediul privat. Buzoienii conduşi de Narcis Oprea au fost învinşi în ultima etapă, în deplasare de Ceahlăul Piatra Neamţ, cu 8 la 4.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ