FINALA SELECȚIEI NAȚIONALE EUROVISION, LA BUZĂU

0
132

Este oficial! Astăzi s-a semnat parteneriatul pentru organizarea la Buzău a ediției din acest an a Selecției Naționale Eurovision. Prin finala care se va desfășura la Buzău se va stabili piesa pe care o va cânta Roxen la Rotterdam.
Drumul României spre Rotterdam, la finala Eurovision, trece prin Buzău. Astăzi, la Primăria Buzău, a avut loc evenimentul de semnare a parteneriatului, între municipalitatea buzoiană prin Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” şi Televiziunea Română. La eveniment au participat președintele-director general TVR, Doina Gradea, Liana Stanciu, şef al Delegației Române la ESC2020, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma și Elena Isbășoiu, director al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”.
Anul acesta, selecția Națională Eurovision are un model nou de abordare. Astfel, întâi este selectată vocea care ulterior va interpreta un număr de 5 piese în Finala Națională de pe 1 Martie. Dintre cele 5 piese, atât prin decizia unui juriu de specialitate, cât și prin votul telespectatorilor, va fi selectată piesa care ne va reprezenta la Eurovision Song Contest. Noul format a fost dezvoltat împreună cu Global Records.
Finala Selecției Naționale Eurovision va avea multe surprize pentru spectatori. Printre acestea se numără și un moment artistic susținut de un artist buzoian, directorul general al TVR menționând doar că este vorba despre o voce care a mai participat la Selecția Eurovision.
Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” și sunt așteptați în jur de 1500 de spectatori la eveniment. Accesul la Finala Selecției Naționale Eurovision se va face pe bază de invitații. Reamintim că Primăria va finanța relizarea spectacolului cu suma de 956 de mii de lei.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ