“FIXEUR”, ÎN AVANPREMIERĂ LA BUZĂU

0
45

Cinematograful “Happy Cinema” a găzduit aseară avanpremiera filmului “Fixeur”, al cincilea lungmetraj “semnat” Adrian Sitaru. Cu un subiect desprins din realitatea delicată a zilelor noastre şi o distribuţie care a cuprins actori români şi francezi, filmul s-a dovedit un bun motiv pentru a ieşi din casă pentru multi buzoieni.
“Fixeur” spune povestea unui jurnalist care vrea să realizeze un reportaj despre o prostituată minoră repatriată în România după un şir de experienţe nedorite în Franţa. În calea dorinţei de afirmare apar obstacolele morale, cele care îl determină pe Tudor Istodor, Radu în rolul principal să se gândească de două ori înaintea continuării materialului.
Subiectul filmului îl reprezintă o experienţa a unuia dintre scenarişti. Pe vremea când era corespondent al unei importante agenţii franceze de presă, Silişteanu s-a confruntat cu un caz asemănător.
Lungmetrajul este o producţie româno-franceză, în distribuţia sa regăsindu-se mai mulţi actori importanţi din România şi Franţa. Entuziasmul actorului principal Tudor Istodor este completat de aceeaşi dorinţa de afirmare a Andreei Vasile, cunoscută pentru rolurile din serialul “Umbre” şi producţia “De ce eu?”, alături de alti actori consacraţi în cinematografia românească, precum Adrian Titieanu.
La prima vizionare a filmului din Buzău sala de cinema a fost plină
“Fixeur” va mai rula pe ecranele de la Happy Cinema si zilele urmatoare.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ