FK CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC – SCM GLORIA BUZĂU 1-1 (0-1)

0
85

Dupa victoria cu Petrolul Ploiesti, Gloria Buzau confirma o evolutie mai buna in ultima perioada si reuseste sa invinga sambata la Miercurea Ciuc pentru confruntarea cu echipa locală Csikszereda, într-o partidă care a contat pentru prima etapă a returului Ligii a 2-a.
SCM Gloria Buzău s-a deplasat sâmbătă la Miercurea Ciuc pentru confruntarea cu echipa locală Csikszereda, într-o partidă care a contat pentru prima etapă a returului Ligii a 2-a.
Gloriosii au condus la pauza gratie reusitei lui Munteanu in minutul 12. La finalul celor 90 de minute, tabela a indicat egalitate la unu, dupa ce gazdele au reusit egalarea in minutul 54 prin Hadgyai. Scorul inregistrat pe tabela de marcaj multumeste ambele combatante, mai ales după ocaziile create, dar nu şi după jocul ceva mai aşezat al buzoienilor, care puteau să se întoarcă în Crâng cu toate cele trei puncte. Dupa acest meci, Gloria Buzau ocupa locul 9 in clasamentul Ligii a doua cu 27 de puncte.
Pentru Gloria urmează ultimul joc din acest an, programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Crâng, când elevii lui Ilie Stan vor întâlni Ripensia Timişoara. În tur buzoienii s-au impus cu 2 la 1.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ