FLYERE ANTI-TOMA LA UȘI! VICELE I. APOSTU, REPLICĂ DURĂ LA AD. MOCANU

0
115

În acest sfârșit de săptămână, pe ușile apartamentelor buzoienilor au apărut mai multe flyere prin intermediul cărora Partidul Mișcarea Populară avertizează asupra trecerii Pădurii Crâng în proprietatea Primăriei Buzău. Deputatul Adrian Mocanu acuză că edilii vor gaja la bănci Pădurea Crâng cu scopul construirii în locul copacilor a unui cartier rezidențial.
Replica administrației publice locale nu s-a lăsat așteptată. Viceprimarul Ionuț Apostu a postat pe facebook mai multe fotografii cu deputatul Adrian Mocanu și Traian Băsescu, pe care îi numește lupi fără scrupule.
„Acești doi oameni au umplut societatea de mizerie. La propriu și la figurat. Doi lupi fără scrupule, călători pe la toate partidele, sunt paznici la oi. Azi, mizeria a cuprins toate blocurile din oraș pentru ca unul din personajele din imagine să promoveze minciunile. Adriane, știi câți copaci ai măcelărit ca să tipărești inepțiile cu care ai umplut orașul? Mai bine plantai câțiva copaci în Crâng, decât să produci gunoaie. Adevărul despre Crâng e că dorim să-l transformăm în parcul de suflet al buzoienilor, oferind protecție suplimentară împotriva hienelor de teapa celor ca tine, care au încercat să-l ciuntească. Ți-o spune cineva care chiar știe ce înseamnă protecția mediului. Dacă ai avea bunul simț să te informezi, ai afla că, și la acest moment, Crângul este arie protejată de interes județean și nimeni, niciodată, nu va putea să atenteze la integritatea Crângului! Am decis sa iau atitudine în speranța că dumnea¬voastră, cetățenii onorabili ai acestui oraș, îmi veți fi alături în demersul de a schimba acest tip de politicieni mincinoși și fără valoare“.
DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ