FOCAR DE INFECȚIE LA MARGINEA ORAȘULUI

0
146

Focar de infecție descoperit de polițiștii locali, la marginea orașului. Un bărbat a împrejmuit ilegal un teren de peste 7 mii de metri pătrați, pe care construise mai multe anexe în care creștea păsări, oi și câini. Ba mai mult, acesta își amenjase și un lac lângă digul Buzăului, iar în alte două locații erau aruncate deșeuri din plastic, cauciucuri, dar și oase și alte resturie de la animalele sacrificate.
Descoperire șocantă făcută de polițiștii locali buzoieni. Oamenii legii au găsit un adevărat focar de infecție, la marginea orașului, mai exact în zona stației de epurare, lângă podul de la Vadu Pașii. Un bărbat din municipiul Buzău a împrejmuit, în mod ilegal, cu gard de plasă sudată nu mai puțin de 7.400 de metri pătrați de teren. Aici a construit mai multe anexe, în care creștea păsări, oi și câini. Ba mai mult, bărbatul a săpat o groapă unde s-a format un lac, lângă digul de protecție al râului Buzău. În alte două locații, acesta a depozitat deșeuri din plastic și folie, cauciucuri arse, dar și deșeuri de origine animală, în special oase și schelete de animale, provenite din sacrificări. Polițiștii locali au mers la fața locului, iar bărbatul a primit trei sancțiuni
Reprezentantii Direcției Sanitar Veterinare au ridicat doi saci cu oase de origine animală în vederea ecarisării teritoriului și distrugerea acestora. Zona a fost dezinfectată pentru evitarea raspandirii eventualelor boli. Polițiștii locali continuă verificările privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, anexelor și împrejmuirilor.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ