FOCAR LA UN CENTRU REZIDENȚIAL DIN RÂMNICU SĂRAT

0
36

Explozie de cazuri noi de coronavirus, la Buzău. În ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv, nu mai puţin de 32 persoane. Totodată, Direcția de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de COVID-19 la Centrul Rezidențial pentru Victimele Violenței în Familie din Râmnicu Sărat, unde au fost confirmate 6 cazuri de infectare cu noul COVID 19.
Conform Direcției de Sănătate Publică Buzău, persoanele confirmate pozitiv la Centrul Rezidențial pentru Victimele Violenței în Familie din Râmnicu Sărat au vârste cuprinse între 4 și 48 de ani și au fost internate la spitalul din Rîmnicu Sărat cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
“Direcția de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de COVID-19 la Centrul Rezidențial pentru Victimele Violenței în Familie din Râmnicu Sărat, unde au fost confirmate 6 cazuri de infectare cu noul Coronavirus. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 4 și 48 de ani și au fost internate în unități sanitare.
Direcția de Sănătate Publică Buzău a declanșat ancheta epidemiologică și a stabilit o serie de măsuri pentru a limita răspândirea Coronavirusului și în rândul altor persoane, precum: dezinfecția terminală, izolarea contacților și monitorizarea stării lor de sănătate, monitorizarea celorlalte persoane aflate în centrul social.” A transmis transmis Prefectura Buzău.
În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 32 cazuri de infectare cu COVID-19, numărul lor ajungând la 565, de la începutul pandemiei. Patru dintre persoanele confirmate au fost testate și diagnosticate la laboratoare private. Pacienții au fost internați, în funcție de locurile disponibile, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în spațiul special destinat pacienților diagnosticați cu COVID-19.
Conform bilanţului oficial, până în prezent, 313 persoane au fost declarate vindecate și externate. În acelaşi timp, 15 persoane se află în carantină instituționalizată. De asemenea , 658 de persoane sunt izolate la domiciliu, numărul lor fiind în scădere.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ