Forțele de Muncă riscau să se mute…în parc

0
22

CJ trimite săgeți către Primăria Buzău
Angajații Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă la un pas de a rămâne fără un sediu după ce Primăria Buzău a notificat instituția despre intenția de a tranforma imobilul de pe Bălcescu într-un centru de monitorizare al traficului. Consiliul Județean a venit în sprijinul angajaților oferindu-le în administrare o altă clădire.
Consiliul Județean Buzău a dat în administrare Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău imobilul de pe strada Păcii din municipiu unde funcționează în acest moment un centru de formare profesională. Decizia vine pe fondul notificării pe care Primăria Buzău a făcut-o către AJOFM Buzău cu privire la revendicarea sediului de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, imobil în care instituția își desfășoară acum activitatea și care va face obiectul reabilitării printr-un proiect cu fonduri europene, urmând a deveni Centru de Monitorizare și Control al Traficului.
În situația în care Consiliul Județean nu oferea Agenției un alt sediu în administrare atunci angajații s-ar fi mutat…în parc, a subliniat președintele CJ Buzău.
Angajații AJOFM vor urma să se mute în imobilul în care funcționează centrul de formare profesională în perioada următoare.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ