FORTIUS, ÎN CONFLICT CU DJST? Fortius întâlneşte liderul la Monteoru

0
71

Meci dificil pentru Fortius Buzău, una din cele două reprezentante ale judeţului Buzău în liga secundă de futsal. Jucătorii antrenaţi de Gică Hăhăianu vor juca la Monteoru cu Imperial Wet, ocupanta locului I, echipă care a învins săptămână trecută cu 8 la 2 concitadina Luceafărul Buzău.
Buzoienii au în continuare probleme cu lipsa banilor. Din acest motiv DJST Buzău a luat decizia să nu mai închirieze pe datorie Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Oficialii echipei buzoiene spun că nu aceasta ar fi problema, ci faptul că sala este ocupată pe toată durata acestui weekend.
Fotbaliştii buzoieni speră să obţină un rezultat bun, în ciuda evoluţiei fără cusur a ciucanilor. Imperial Wet are ca obiectiv accederea în primă ligă şi un buget care ar face invidioase chiar şi formaţiile de fotbal din primele două eşaloane.
Meciul dintre Fortius Buzău şi Imperial Wet va avea loc duminică, de la ora 12:00 în Sala Sporturilor din staţiunea Monteoru. Accesul spectatorilor este gratuit. Cealaltă reprezentantă a judeţului Buzău în eşalonul doi, Luceafărul, şi-a amânat meciul din această rundă.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ