FOST DEPUTAT, IMPLICAT ÎN ACCIDENT RUTIER

0
81

Fostul deputat Titi Holban si sotia sa au fost implicati într-un accident rutier în comuna Posta Câlnău.  Se pare că Titi Holban se deplasa spre Buzău, când dintr-un TIR ar fi căzut un obiect metalic chiar pe parbrizul masinii în care se aflau fostul deputat si sotia acestuia, moment în care a pierdut controlul volanului si a intrat într-un podet. Cei doi au fost transportati de urgentă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs în această dimineață pe Șoseaua europeană, la intrare în localitatea Poșta Câlnău. Titi Holban se afla la volanul mașinii sale și se deplasa către Buzău. Martorii spun că, la un moment dat, dintr-un TIR care circula în fața fostului demnitar ar fi căzut un obiect metalic chiar pe parbrizul autoturismului lui Titi Holban. În acel moment, fostul deputat a pierdut controlul volanului, a intrat într-un podeț, apoi mașina s-a răsturnat. Deocamdată poliția nu a confirmat ipoteza că o bucată de fier ar fi  lovit mașina.

La locul accidentului a ajuns de urgență o ambulanță, care i-a preluat pe Titi Holban și soția acestuia. Rănile au fost ceva mai grave în cazul fostului deputat, având multiple traumatisme la cap.

Poliția desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În cazul în care se va dovedi că evenimentul a fost cauzat de bucata de fier căzută din TIR, atunci oamenii legii vor avea misiunea de a-l identifica pe șoferul mașinii de mare tonaj care se face vinovat de producerea accidentului. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ