FOST JUCĂTOR AL GLORIEI, VEDETĂ LA PETROLUL! Nini Popescu, noua speranţă a prahovenilor

0
347

Fostul component al Gloriei Buzău, mijlocaşul Nini Popescu a ajuns noua speranţa a formaţiei Petrolul Ploieşti. Fotbalistul, în vârstă de doar 23 de ani a fost omul meciului pentru gruparea prahoveană, în manşa retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. În al doilea meci cu Dentaş Tărtărăşti, mijlocaşul dreapta a dat o pasă de gol şi a înscris o dată. Partida s-a desfăşurat sub privirile a 14.000 de suporteri ai prahovenilor. Petrolul a fost condusă la pauză, după reuşita superbă a lui Leţu, din minutul 7.
În minutul 68, gazdele au restabilit egalitatea prin Popescu, la capătul unei acţiuni individuale, însă echipa din Tărtărăşti a decis rezultatul final în ultimul minut de prelungire acordat timpului regulamentar.
Prahovenii au primit trofeul acordat câştigătoarelor meciurilor de baraj, imediat după închirierea partidei. Gruparea emblematică a judeţului vecin are mari şase să fie repartizată în aceeaşi serie cu cele două reprezentante ale Buzăului în eşalonul terţ, Olimpia Râmnicu Sărat şi Metalul Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ