A FOST PRINS HOȚUL DIN BISERICI

0
47

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat şi reținut în acest week-end un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Teleorman, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat. Prejudiciul cauzat de hoț a fost estimat la peste 4 000 de lei.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Activităţile au fost desfăşurate în colaborare cu polițiști din cadrul Politie Galați și Brăila. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Reamnintim, în dimineața zilei de duminică, 22 octombrie, angajații Arhiepiscopiei Buzăului au anunțat polițiștii după ce au constatat că din lăcașul de cult a dispărut o sumă de bani. Pentru a intra în catedrală, hoțul a spart un geam lateral, apoi a sustras o sumă de bani.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ