A FURAT ŞPALIERI DIN VIE

0
51

Poliţiştii din Merei au depistat în flagrant un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că luni dimineaţă, dar şi anterior, bănuitul ar fi sustras mai mulţi şpalieri din beton de pe un teren cultivat cu viţă de vie, din extravilanul localităţii şi i-ar fi comercializat ulterior către alte persoane.Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din localitatea Ogrăzile.A fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

IRIS VINE LA BUZĂU

Iris, unuldintrecelemaiiubitegrupuri de muzică rock din România, vine pe 16 martieînBuzău, la Teatrul „George Ciprian”, pentru un concert ca înzilelebune. Puteţiascultacelemaimarihituri ale trupei, precumStrada ta,Somnbizar, Să nu crezinimic, darși „Manifest”, celmai recent hit Iris, un cântec actual, cu versuriautentice, încărcate de înţelesurişiemoţii.Acum, în noua formulă, CristiMinculescu, ValterPopașiDoruBorobeica, ducfloarea de IRIS maideparte.

CERCETAŢI DE OFIŢERII ANTICORUPŢIE

Înanul 2017, ofiţeriiServiciuluiJudeţeanAnticorupţieBuzăuau efectuatcercetăriși au fostînaintat la parchet33 de dosarepenale, 11fiindiniţiate din sesizareproprie, iar22 au fostprimite de la diferitestructuri de parchet.Pentruderulareacorespunzătoare a cercetărilor, procurorii au dispusefectuarea de activităţiîntr-un număr de 65 ordonanţe de delegare, din care 11 de la D.N.A., odelegare de la D.I.I.C.O.T. şi 53 de la alteunităţi de parchet.Din totalullucrărilorşidosarelorsoluţionateşiînaintateunităţilorcompetente de parchet, în 4 dosarepenale s-au întocmit 4 rechizitorii, respectivunulde către D.N.A. și 3 rechizitorii de cătreParchetul de pelângăTribunalulBuzău, 41 dosarepenalefiindînlucru.Cu ocaziaactivităţilorproceduralederulate, au fostefectuatecercetări cu privire la 12 suspecți (1 personal M.A.I., cu funcţie de execuţie) şi13 inculpați.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ