Gabriel Avrămescu: “Economia locală omorâtă…”

0
18

Liberalii despre investițiile din oraș
Liberalii buzoieni au răspuns acuzațiilor din mediul politic potrivit cărora s-ar opune investițiilor care au loc la nivelul municipiului Buzău, în contextul scandalului generat de suspendarea cererile de rambursare financiare pentru lucrările din oraș. Gabriel Avramescu a declarat că economia locală este afectată ca urmare a politicilor netrasparente ale actualei administrații locale.
PNL Buzău consideră că proiectele majore desfășurate de Primăria Buzău nu au fost prezentate în detaliu opiniei publice iar din acest motiv au apărut disfucționalități în derularea lor. Ba mai mult asfaltările de pe străzile Transilvaniei, Unirii și Industriei ar putea fi blocate până când instanța ar urma să se pronunțe asupra aspectelor penale sesizate vizavi de o suspiciune de fraudă. Liberalii nu se declară însă împotriva proiectelor, a precizat liderul organizației județene.
Gabriel Avramescu a subliniat că primarul Constantin Toma ar fi trebuit să anunțe decizia de suspendare a finanțărilor luată de către Autoritea de Management pentru Programul Operațional Regional pentru străzile Transilvaniei, Unirii și Industriilor înainte de a ajunge în mass-media.
Cu toate că se află într-o coaliție, PNL și PSD la Buzău se află într-un vădit conflict. Atât scandalul finanțărilor suspendate cât și cel privind alocarea unor fonduri pentru investiții la Chișinău demonstrează acest lucru.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ