Gabriel Avrămescu: “Pe 203 K a fost asfaltată Ana lui Manole”

0
45

Avem obiective turistice, ne mai lipsesc drumurile de acces
Radiografie la rece a liberalilor buzoieni în ceea ce privește infrastructura rutieră. Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău a declarat că există o serie de drumuri deosebit de importante în județ care au nevoie urgentă de reabilitare. Printre ele și DJ 203 K Mărăcineni-Podul Muncii…
Pe mai multe sectoare ale Drumului Național 10 Buzău-Siriu se ciculă cu dificultate, alternativ pe câte un sens din pricina alunecărilor de teren. Liberalii buzoieni au precizat că se fac demersuri astfel încât problemele de trafic din zona de munte să fie rezolvate o dată pentru totdeauna.
În ciuda poziției geografice favorabile pe care o are județul Buzău din punct de vedere turistic, obiectivele nu pot fi vizitate ca urmare a stării deplorabile în care se află drumurile.
Un alt drum deosebit de important care se dorește a fi reabilitat este cel care facilitează accesul spre Vulcanii Noroioși, la acest moment existând discuții la nivelul Consiliului Județean Buzău pentru demararea unor lucrări în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ