Gabriel Avrămescu sincer pe FACEBOOK

0
25

Pompierii au făcut ce nu au reușit politicienii
Despre profesionalismul pompierilor români plecați în Grecia pentru a se lupta cu incendiile de pădure scriu și politicienii români. Printre ei președintele PNL Buzău Gabriel Avrămescu, cel care a scris pe FACEBOOK faptul că pompierii au reușit să facă ceea ce nu a reușit niciun politician român și anume să reprezinte țara cu onoare și profesionalism.

“Pompierii noștri au reușit să facă ceea ce niciun politician nu a reușit, în ultimii 30 de ani! Deși sunt politician, trebuie să recunosc acest lucru… România este, astăzi, reprezentată cu onoare de specialiști, de eroi, de români care au reușit să schimbe radical părerea multor țări europene despre curajul românilor și capacitatea României de a fi la nivelul și standardele statelor dezvoltate”, a scris pe pagina sa de Facebook, Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.
Liderul liberal scrie despre salvatori faptul că au reușit să-i impresioneze pe greci prin profesionalismul și dotările cu care au intervenit pentru stingerea incendiilor.

“Salvatorii români detașați în acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia au reușit să surprindă autoritățile elene prin profesionalismul, strategia lor, ba chiar și prin echipamentele moderne pe care le-au folosit în cadrul intervențiilor…Practica pompierilor români nu este doar admirabilă, ci este cu siguranță o oglindă a unei țări dezvoltate și nu una subdezvoltată, așa cum mulți o văd”, a mai adăugat președintele PNL Buzău.
Presa elenă a notat faptul că la sosirea în Evia, pompierii români au înființat peste noapte un sediu independent față de cele oferite de Grecia, au cartografiat drumurile forestiere cu drone, au calculat direcția vântului și au folosit tehnologie de ultimă generație pentru localizarea și stingerea incendiilor.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ