GAFE POLITICE ŞI ADMINISTRATIVE

0
29

Şeful PNL Buzău explică de ce a fost demis ministrul Sănătăţii
Demiterea de către premierul Florin Cîţu a ministrului Sănătăţii, la pachet cu unul dintre secretarii de stat a produs reacţii din partea liderilor politici din teritoriu. Preşedintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu a transmis printr-un comunicat de presă care este poziţia sa cu privire la recentele evenimente care au generat o criză guvernamentală.
Deputatul Gabriel Avrămescu, președinte al PNL Buzău susține că decizia de revocare din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan este o consecinţă a unor gafe politice şi administrative ale celor doi, ce au culminat cu emiterea unui ordin de schimbare a regulilor de carantinare a localităţilor. Liderul PNL a transmis, miercuri, un comunicat de presă în care explică situaţia.

“Deciziile de revocare a ministrului sănătății, Vlad Voiculescu și a secretarului de stat, Andreea Moldovan, s-au impus după nenumărate gafe din punct de vedere administrativ, dar și politic, ale celor doi. Ce a culminat au fost însă evenimentele petrecute azi noapte, când doamna secretar de stat a publicat, fără transparență, fără consultări prealabile, un ordin care are impact asupra a milioane de români. Gestul iresponsabil, de neacceptat, nu a putut trece de decizia fermă a premierului Florin Cîțu, de a transmite către președintele Iohannis deciziile de revocare pe numele celor doi”, a transmis deputatul PNL Gabriel Avrămescu.
În final, şeful liberalilor buzoieni precizează că, în condițiile unei presiuni sociale foarte grele, coaliția și-a asumat guvernarea într-o criză fără precedent. De aceea, efortul Guvernului României pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică, solidaritate, rigoare și coerență în acțiuni.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ