GALA LAUREAȚILOR SCM GLORIA BUZĂU

0
182

Luni seară a avut loc a doua ediție a Galei Laureaților SCM Gloria Buzău. În cadrul evenimentului au fost recompensate performanțele sportivilor buzoieni.
În acest an, sportul buzoian a fost extrem bogat în ceea ce privește performanțele. Mai multe secții ale clubului SCM Gloria Buzău se pot mândri cu sportivi ce au obținut rezultate deosebite în anul 2019. Indiferent că este vorba despre handbal, fotbal, volei sau atletism, cei mai buni sportivi buzoieni seniori și juniori, antrenori și echipe au fost premiați în cadrul Galei Laureaților SCM Gloria Buzău. Gala a reunit în cadrul acesteia tot ce are mai valoros și mai de viitor din sportul buzoian.
Sala Maximilian a fost neîncăpătoare pentru cei prezenți la eveniment. Gala a fost deschisă de președintele Comitetului Director, Cristi Ceaușel și a continuat cu acordarea premiilor pentru sportivii clubului cu rezultate foarte bune, prezentată de Ion Cazan. Marina Andreea Baboi la atletism, Steluța Duță la box, Ana Maria Iuganu la handbal sunt câteva dintre numele fruntașe ale clubului SCM Gloria Buzău. Pe lângă aceștia, juniorii clubului au fost și ei în atenția publicului, cu rezultate deosebite de-a lungul anului 2019.
După premierea sportivilor, antrenorilor și echipelor a urmat un moment artistic și anume un recital al lui Eduard Antochi, dar și al Adinei Răducan – câștigătoarea X Factor 2014 și al Andradei Crețu.
Impactul activității clubului asupra sportului buzoian se poate observa în rezultatele aduse de sportivi în ultimii doi ani.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ