GĂSIT DECEDAT ÎN APARTAMENT

0
142

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat în apartamentul în care locuia. Alarma a fost dată de fiul său, venit în vizită, îngrijorat după ce tatăl nu i-a răspuns la telefon. Pentru că ușa era încuiată pe dinăuntru, tânărul a sunat la 112, iar în ajutor au venit pompierii. Aceștia au intrat pe geamul dechis de la balcon
Pompierii au intervenit, în urma unei solicitări făcute prin numărul unic de urgență 112, la deblocarea ușii unui apartament dintr-un bloc situat pe Strada Frăsinet. Alarma a fost data de fiul venit în vizită la tatăl său. Alertat că nu îi răspunde la telefonul, tânărul a venit să vadă ce se întâmplă cu tatăl. Când a ajuns, nu a putut deschide ușa, aceasta fiind încuiată pe dinăuntru. Tânărul a solicitat ajutorul pompierilor. Ajunși la adresa indicată, salvatorii au decis să nu spargă ușa și au intrat în apartament, prin balcon, fiind folosită o scară. Odată ce au pătruns în imobil, salvatorii au descoperit într-un fotoliu, un bărbat de 56 de ani, pentru care medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic. Se pare că acesta era cunoscut cu afecțiuni medicale.
Vecinii bărbatului găsit mort în casă spun că acesta suferea de inimă, aceasta fiind cel mai probabil cauza decesului. Pentru că nu există suspiciuni de omor, medicul de familie va elibera certificatul de deces.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ