Gata şi cu merele în şcoli! Consiliul Judeţean Buzău a finalizat licitaţia

0
78

Consiliul Judetean Buzău a finalizat licitatia pentru desemnarea societătii care se va ocupa de furnizarea merelor în scoli conform programului european de stimulare a consumului de fructe în institutiile de învătămînt. Firma câstigătoare este din judetul Buzău, aceeasi care a adjudecat licitatia anul trecut. Distributia merelor în scoli va mai dura câteva zile, precizează responsabilii din Consiliul Judetean.
Pe lîngă lapte şi corn, în pauze elevii buzoieni vor beneficia şi de un măr. Licitaţia pentru desemnarea societăţii care va furniza fructe în şcoli s-a finalizat. Firma este din judeţul Buzău şi a cîştigat pentru a doua oară contractul cu Consiliul Judeţean Buzău.
Distribuţia merelor în şcoli va mai întîrzia cîteva zile. Asta pentru că în acest moment sunt verificate mai multe documente care atestă calitatea produselor.
Consumul de mere în şcoli a fost introdus de autorităţi cu scopul de a-i încuraja pe elevi să consume fructe în detrimentul produselor de tip fast food, adevărate bombe calorice şi pericole pentru sănătate.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ