GAVRILĂ A DEMISIONAT DIN ADI 2008! A fost înlocuit de Mirela Oprea

0
99

Secretarul judetului, Laurentiu Gavrilă a renuntat la functia de reprezentant al Consiliului Judetean în Adunarea Generală a Companiei de Apă. Acesta a fost înlocuit de Mirela Oprea, seful Directiei Juridice a CJ Buzău. Decizia a fost luată în sedința ordinară de astăzi, cu câteva ore înainte de cea a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitară ADI 2008 .
Reprezentantul Consiliului Județean în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă a fost înlocuit astăzi din funcție. Laurențiu Gavrilă a decis să demisioneze din acest post, pe care l-a ocupat în ultimii ani. Secretarul județului a fost înlocuit cu șefa Direcției Juridice din cadrul Consiliului Județean, Mirela Oprea.
Decizia lui Laurențiu Gavrilă a fost făcută publică în şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Judeţean, printr-un proiect de hotărâre suplimentar, ce a fost adăugat ieri pe ordinea de zi. Preşedintele Consiliului Județean a precizat că secretarul şi-a dat demisia din motive personale, preferând să se dedice problemelor curente ale Consiliului Judeţean. Însă nu este exclus ca decizia să aibă la bază războiul dintre președintele Consiliului Județean și primarul Constantin Toma pe tema Companiei de Apă.
Decizia lui Laurențiu Gavrilă a venit cu câteva ore înainte de ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară 2008, cea care gestionează Compania de Apă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ