George Sava, secretar general adjunct la Agricultură! Refuzat la Primăria Buzău, Sava merge la Ministerul Agriculturii

0
346

George Sava, fostul prefect al judetului Buzău, a fost numit secretar general adjunct în cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale. A fost detasat cu caracter temporar iar numirea a fost oficializată printr-o decizie a prim-ministrului Sorin Grindeanu publicată în Monitorul Oficial.
George Sava, fostul prefect al județului Buzău merge la Ministerul Agriculturii. Printr-o decizie a primului-minisru Sorin Grindeanu, George Sava a fost numit secretar general adjunct la Agricultură și va face echipă cu ministrul Petre Daea.
George Sava a declarat că va merge la minister cu o serie de proiecte pentru care va încerca să obțină susținere și finanțare. Unul dintre ele este cel privind continuarea lucrărilor la canalul Siret – Bărăgan. Încă din vremea în care a ocupat funcția de prefect al județului Buzău, Sava a încercat să obțină finanțare din partea Guvernului prin intermediul unor scrisori menite să scoată în evidență importanța canalului de irigații pentru agricultura României.
Un alt proiect pe care George Sava îl dorește realizat este canalul de irigații Prut – Siret. Prin realizarea unei legături între cele două cursuri de apă, pe timp de secetă ar putea fi suplimentat volumul de apa. Ultima funcție publică pe care George Sava a ocupat-o a fost cea de secretar general al Primăriei Municipiului Buzău. A trebuit să renunțe la ea după aproape șase luni din momentul în care a fost instalat ca urmare a unor tensiuni apărute în relația cu primarul Constantin Toma.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ