GEORGE SAVA ȘI-A GĂSIT JOB. VA FI SECRETARUL PRIMĂRIEI BUZĂU

1
871

Echipa de conducere a primarului Constantin Toma se întăreşte cu un nou nume rezonant. Este vorba despre George Sava, cel care pe durata a doi ani şi jumătate a ocupat, pe rând, funcţia de subprefect şi prefect al judeţului Buzău. George Sava a fost cooptat în administraţia publică locală pe baza experienţei pe care a acumulat-o în calitate de prefect şi jurist.
Oferta i-a fost făcută vinerea trecută, iar la începutul acestei săptămâni George Sava s-a prezentat la noul său loc de muncă. Mai mult ca sigur, fostul prefect va fi instalat în funcţia de secretar al municipiului, în locul lui Ştefan Nedelcu, proaspăt pensionat. Atribuţiile îi vor fi trasate de noua conducere a municipalității, iar George Sava se arată dispus a prelua şefia unuia dintre cele mai grele birouri din Primărie.
George Sava și-a început cariera în domeniul administrativ în anul 2001, atunci când a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul Direcţiei Silvice Buzău. După 5 ani de activitate, fostul prefect de Buzău a lucrat în domeniul privat, iar în 2012 a revenit la stat, pe funcţia de inspector principal la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Cislău. Din martie 2014 până în iunie 2016, George Sava a ocupat pe rând funcţia de subprefect şi prefect al judeţului Buzău.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Exista Serviciu de Evidenta la Cislau?????? De cand pana cand? Nu se intreaba nimeni de potlogariile facute de primarul comunei care l-a luat chipurile pe domnul Sava sub obladuirea sa ? Ii cunoaste cineva activitatea in cadrul acestei institutii? Este scandalos sa treci in CV ca ai lucrat ca inspector intr-un serviciu care nu este functional!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ